U bevindt zich hier: Bands/Muzikanten > Csardas > Hennie Knops

Hennie Knops

Speelde in:

The Label Band
Csardas
Circle

Herinnering(en) over deze periode(s):
Ik speel van mijn 5e jaar op snaar instrumenten. Kreeg van mijn vader met de paplepel ingegeven. Heb vanaf mijn prille jeugd altijd muziek gemaakt en ben op mijn 14e jaar met bandjes begonnen. Na in diverse diverse limburgse bands te hebben gespeeld, zoals The Label Band, Csardas en Circle ben ik de duitse muziekwereld terecht gekomen. In Circle speelde ik trouwens samen met Conny Peters, Peter Groenedal, Peter Paashuis, Jos Hahn en Wiel Derix.

Ik was van 1994 tot 2000 op vele tournees vooral in Duitsland en dat met Willi Seitz, Marianne en Michael, Max Greger, Klostertaler, Hansi Hinterseer en ga zo maar door.  Heb in die tijd in tientallen bekende TV programma's gestaan met de band Willi Seitz und seine Freunde. Met deze band hebben we bijna alle muziekprijzen en hitparade's in de duitse volksmuziek scene in die jaren gewonnen.

Wat doe je anno 2016 nog? En ben je nog actief in de muziek?
Ben nog steeds actief in de muziek. Hoofdzakelijk studio matig. Ook als radio presentator. Daarnaast als muzikaal duo samen met mijn vrouw Regina. Daarnaast schrijf en componeer ik eigen liedjes en ben erg bezig met studio/opname technieken.